ZorgDomein

ZorgDomein
Vanaf 1 september 2017 is het mogelijk om patiënten via ZorgDomein digitaal te verwijzen naar Royaal Thuis. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar verdere verbetering van de samenwerking met huisartsen uit onze regio. ZorgDomein wordt door circa 90% van de huisartsen in Nederland gebruikt om patiënten snel en efficiënt digitaal door te verwijzen

Wat biedt ZorgDomein?
Vanaf 1 september is het actuele zorgaanbod van Royaal Thuis beschikbaar in de ZorgDomein verwijsapplicatie. U kunt uw patiënten digitaal naar dit zorgaanbod verwijzen. Om samen met uw patiënt een keuze te maken uit het verwijsaanbod is direct vanuit het Huisartsen Informatiesysteem (HIS) via ZorgDomein informatie beschikbaar over:

  • Het zorgtraject;
  • De actuele toegangstijd;
  • Eventuele verwijscriteria;
  • Informatie waarmee de patiënt zich op de juiste wijze kan voorbereiden op de afspraak.

Vanuit het HIS wordt de relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en digitaal verzonden. De verwijsbrief wordt uiteraard ook bewaard in uw HIS.

Nog geen ZorgDomein?
Bent u nog niet aangesloten bij ZorgDomein, maar wilt u er wel gebruik van gaan maken? Neem dan contact op met de Servicedesk van ZorgDomein servicedesk@zorgdomein.nl of (020) 471 52 82.