Traineeship >Wij zijn op zoek naar Young Professionals!

Door 8 juli 2019Nieuws

Ben jij net afgestudeerd en wil je jezelf ontwikkelen en doorgroeien in de thuiszorg? Dan is de traineeship van Royaal Thuis misschien iets voor jou!

Over de traineeship
Royaal Thuis is op zoek naar young professionals en afstudeerders met niveau MBO 3IG, MBO 4 en HBOV, die binnen onze organisatie willen doorgroeien tot bekwame zorgprofessionals. Royaal Thuis begeleidt jou als young professional door middel van een traineeship van één jaar. Gedurende deze traineeship ben je werkzaam als junior verzorgende of verpleegkundige in de wijk. Je krijgt hierbij een vast maatje toegewezen, bij voorkeur in je eigen team en je krijgt individuele gesprekken aangeboden. Naast je werkzaamheden in de wijk neem je maandelijks deel aan intervisie en scholing en werk je gezamenlijk met andere trainees, studenten en collega’s aan opdrachten in de wijk. Na een jaar rond je het traineeship af en krijg je een vaste plek als verpleegkundige of verzorgende in één van onze teams.

Over Royaal Thuis
Royaal Thuis levert sinds 2010 cultuursensitieve thuiszorg in den Haag. Onze ambitie is om de zorg en welzijn aantoonbaar te vernieuwen en te verrijken. Royaal Thuis biedt verpleging en verzorging, individuele begeleiding en huishoudelijke hulp. Royaal Thuis heeft échte liefde voor zorg en de medemens. Wij willen mensen helpen en ondersteunen door het leveren van deskundige en goede zorg.

Meld je aan!
Lijkt de uitdaging van een traineeship bij Royaal Thuis je leuk? Neem dan contact op door te mailen naar: personeelszaken@royaalthuis.nl

Deel dit bericht op social media: