Voor cliënten

Welkom op de cliëntenpagina van Royaal Thuis. Op deze pagina vindt u alle informatie die voor u als cliënt belangrijk is.


Zorgkaart Nederland

Op Zorgkaart Nederland kunt u zorgaanbieders in Nederland vinden. U kunt de gegevens van organisaties bekijken, de waarderingen van anderen lezen en ook uw mening achterlaten over onze organisatie.

Sociale kaart
Wilt u meer informatie over welzijn, wonen en zorg? De Sociale Kaart Den Haag is er om professionals, inwoners en hun netwerk te helpen hun weg te vinden in de veelheid aan organisaties op dit gebied.

KiesBeter
Wilt u informatie vanuit de overheid over goede kwaliteit van zorg? KiesBeter wijst u de weg naar goede zorg. Op KiesBeter leest u over aandoeningen en behandelingen en kunt u de kwaliteit van zorginstellingen vergelijken.

Geheugen Steunpunt
Maakt u zich zorgen over uzelf of bent u mantelzorger van iemand met geheugenproblemen? Op geheugensteunpunt vindt u alle informatie over dementie. Daarnaast vindt u op de site een actueel overzicht van de ontmoetingscentra en activiteiten voor mensen met dementie.